Un șofer beat, din Piatra-Neamț, a lovit o mașină și un pieton după care a fugit


În seara zilei de 30.07.2016, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privirea la producerea unui accident soldat cu victimă și cu părăsirea locului faptei de către conducătorul auto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai multe echipaje de poliție au fost angrenate pentru prinderea conducătorului auto care a provocat accidentul din localitatea Mărgineni, în urma căruia a rezultat rănirea unui pieton. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani din Piatra Neamț a fost depistat pe raza localității, iar în baza testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că în timp ce bărbatul conducea un autoturism pe str. Morii, din localitatea Mărgineni, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare către dreapta, acroşând un autovehicul care era staţionat şi în același timp un bărbat de 36 de ani, care se afla lângă acest autoturism, pe care l-a accidentat.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

PUBLICITATE