Primul restaurant chinezesc cu specific fast food din oraș s-a deschis la Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț continuă extinderea zonei de food court și își consolidează oferta culinară cu o nouă unitate de tip fast food, restaurantul chinezesc Shanhay Bar. Astfel, cel mai modern centru comercial din regiune își completează portofoliul gastronomic cu un restaurant unic în zonă .

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cea mai recentă inaugurare, astăzi, 6 decembrie, a Shopping City Piatra Neamț, restaurantul chinezesc Shanhay Bar completează mixul ofertei culinare din zona de fast food prin diversitatea și savoarea adusă de specificul bucătăriei chinezești. Iubitorii de mâncăruri tradiționale chinezești vor putea descoperi un meniu variat care include cele mai delicioase preparate din materii prime și ingrediente proaspete.

Apariția acestei unități în portofoliul Shopping City Piatra-Neamț reprezintă un răspuns mult așteptat la cererea clienților centrului comercial, care au solicitat includerea unui restaurant chinezesc în zona de fast food. Aceștia vor avea de acum posibilitatea să încerce combinații inedite de dulce, iute, acrișor și sărat în preparate specifice care conțin legume, orez, paste, creveți și alte bunătăți.

Noul restaurant va avea programul de funcționare în intervalul orar 10:00 – 22:00 și este situat în zona de food court, la etajul 1, lângă Xpress.

Mai multe informații despre evenimentele Shopping City Piatra Neamț pot fi găsite pe pagina de Facebook a Shopping City Piatra-Neamț și pe website-ul http://shoppingcitypiatraneamt.ro/.

PUBLICITATE