Primul incubator de afaceri din Regiunea Nord-Est a fost inaugurat la Piatra-Neamț

La Piatra-Neamţ, primul incubator de afaceri din Regiunea Nord-Est a fost inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La eveniment a participat și primarul Dragoș Chitic, municipalitatea fiind parteneră în cadrul acestui proiect. „Îmi saltă inima de bucurie când văd un astfel de eveniment la Piatra Neamț. Hub-ul de afaceri de la Piatra Neamț este o demonstrație de viziune”, a menţionat primarul Dragoș Chitic.

Proiectul s-a concretizat într-un spaţiu (proprietatea primariei pietrene) de lucru de peste 30 de locuri, 5 săli de conferinţă, toate dotate pentru organizarea de întâlniri, seminarii, cursuri sau orice alt eveniment care îi poate sprijini pe tinerii afacerişti să capete experienţă şi noi cunoştinţe în domeniu. Incubatorul de afaceri a fost amenajat în incinta Ştrandului Tineretului – fostul restaurant Monte Carlo. Misiunea cu care Rubik Hub pornește la drum este de a stimula potențialul creativ și inovator din regiune, de a stârni comportamente și abordări antreprenoriale și de a forma profesioniști pentru o carieră de succes.
La eveniment au participat preşedinţii consiliilor judeţene Neamţ, Iaşi, Bacău şi Vaslui, însă în proiect s-au implicat și CJ Suceava și CJ Botoșani.

Consider ca este cea mai eficienta valorificare a unui spatiu public neutilizat de cativa ani si ca va avea un rol foarte important, chiar nebanuit astazi, in cresterea atractivitatii si dezvoltarea orasului Piatra Neamt. Reprezinta totodata un exemplu de parteneriat de succes intre administratia publica locala pietreana si Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est. – a mai declarat primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic

foto: Facebook

 

PUBLICITATE