Primele zile ale Festivalului de Altceva. Flashmob, teatru, provocări și multe surprize

Prima zi a Festivalului de Altceva a fost un real SUCCES. Mai mulți voluntari nemțeni au ieșit în frig să își arate dragostea pentru România și să participe la supriza organizată de CLT – flashmob‬.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru că noi suntem de părere că surprizele cele mai frumoase sunt făcute din suflet, astăzi, Platoul Curtea Domnească a fost plin de oameni frumoși din Piatra – Neamț care au renunțat pentru câteva momente la problemele lor, la grijile pe care unii le aveau pe suflet și ni s-au alăturat nouă, tinerilor care își doresc să schimbe ceva și să aducă un strop de fericire oriunde merg! – a fost mesajul postat de CLT Piatra Neamț

 

Pentru ca noi suntem de parere ca surprizele cele mai frumoase sunt facute din suflet, astazi, Platoul Curtea Domnească a fost plin de oameni frumosi din Piatra – Neamț care au renunțat pentru cateva momente la problemele lor, la grijile pe care unii le aveau pe suflet si ni s-au alăturat noua, tinerilor care isi doresc sa schimbe ceva si sa aduca un strop de fericire oriunde merg!Va multumim pentru tot si speram ca supriza noastra v-a facut sa zâmbiti putin!! Ii multumim cu tot sufletul lui Bogdan Covrig pentru promptitudine, pentru sprijinul enorm oferit la realizarea acestui videoclip. Festivalul de altceva e abia la inceput ! #ALTCEVA -> Consiliul Local al Tinerilor & VOI & Centrul de Voluntariat Neamt

Posted by CLT Piatra Neamt on 28 Noiembrie 2015


 

 

Cea de-a doua zi a Festivalului a transformat Pub-ul KM 0 într-o casă pentru cele mai interesante activități culturale. Teatru Forum, teatru de improvizație și nu în ultimul rând, actorii de la Cuibul Artiștilor au fost alături de cei care și-au petrecut seara de duminică într-un alt mod.

Consider că activitățile dedicate lumii teatrului sunt mult mai mult decât simple acte de creație. Teatru Forum este în primul rând o intervenție socială menită sa provoace tinerii nemțeni, să îi motiveze și să îi implice în rezolvarea unor situații în care mulți dintre noi se regăsesc sau s-au regăsit cândva. Cât despre invitații noștri speciali, Cuibul Artiștilor (absolvenți și studenți ai UNATC București), ne bucură enorm că avem prilejul să oferim comunității oportunitatea de a se bucura și de a acumula noi experiențe prin intermediul culturii, respectiv a teatrului și a creației. Ziua dedicată teatrului este, mai presus de toate, ziua dedicată tinerilor și educării lor în ceea ce înseamnă arta. – a declarat Mara Corlade, purtator de cuvant CLT.

 

PUBLICITATE