Primarul și Laurențiu Leoreanu au votat pentru continuarea dezvoltării municipiului Roman

Primarul municipiului Roman a votat astăzi (11 iunie) pentru prosperitatea comunității romașcane și pentru Roman 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

”A fost un vot pe care l-am dat pentru continuarea dezvoltării municipiului Roman, așa cum cred că va face marea majoritate a romașcanilor. Este important ca ceea ce s-a întâmplat în ultimii nouă ani în municipiul Roman să continue și Romanul să redevină acel pol important în zona Moldovei și, de ce nu, chiar și în România. Mergem mai departe cu speranță, cu credință și cu încrederea că romașcanii vor alege astfel încât municipiul Roman să continue pe acest drum al dezvoltării. Din ceea ce am discutat, nu au fost până acum probleme deosebite, care să ridice suspiciuni”. – a declarat primarul municipiului Roman pentru ziarulderoman.ro

Deputatul Laurențiu Leoreanu și-a exercitat dreptul de vot, astăzi, împreună cu familia și ca de fiecare dată, a votat pentru „continuitate, pentru dezvoltare!”

Privesc plin de emoție anii care au trecut, privesc în amintire și în prezent, la ceea ce a fost, ceea ce am construit împreună și la totul pe care îl putem împlini doar împreună.
Privesc cu sufletul deschis al omului care-și iubește total orașul său, căruia i-a dedicat viață și muncă. Trăiesc, cu inima plină de bucurie, satisfacția de a fi construit și dobândit demnitatea de a fi romașcan! Dar toate astea au fost și sunt posibile doar prin încrederea și votul dumneavoastră, în mine, în cuvântul meu și în echipa pe care am construit-o.
Doar cu efortul votului dumneavoastră acestea vor fi posibile și în continuare! Privesc și cu mintea, cu inteligența și experiența câștigată în administrarea orașului, experiență și competență verificată și girată de voi, romașcanii pe care îi iubesc și îi respect cu toată ființa mea.
Cred, cu tăria omului care cunoaște și a muncit pentru acest oraș, că drumul construcției și dezvoltării Romanului trebuie – obligatoriu – continuat, fără pași în lateral sau în spate, pași care pot fi fatali tuturor cetățenilor acestui minunat oraș!
Votez! Votez cu emoție și inteligență pentru a ne păstra demnitatea de a fi romașcani și pentru a continua construcția începută împreună!
Votez! Votez cu emoție și inteligență pentru a nu ne pierde orașul în haos și griuri!
Votez! Votez cu emoție și inteligență, dar și cu încrederea în continuarea proiectelor începute, bazate pe experiență reală în administrație!
Votez! Votez cu emoție și inteligență pentru Roman și pentru romașcanii! – a fost mesajul lui Laurențiu Leoreanu

PUBLICITATE