Primarul și consilierii PNL, solicitare către Guvern pentru drumul din zona „Ursuleți”

Una dintre problemele administrative sesizate de către cetățeni este calitatea drumului de la intrarea în municipiul Piatra Neamț dinspre Bicaz, motiv pentru care grupul de consilieri locali PNL împreună cu primarul Dragoș CHITIC au pregătit o solicitare către Guvernul României pentru a interveni de urgență pe acest tronson de drum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

”În întâlnirile periodice ale organizaţiei PNL Piatra Neamţ discutăm inclusiv probleme administrative. Una dintre problemele ridicate de către cetățeni pentru care am şi realizat un demers este starea precară în care se află DN 15.  Vorbim despre tronsonul de drum de la intrarea în Piatra Neamţ dinspre Bicaz, zona ”Ursuleţi”, pentru care Guvernul României întârzie să intervină în rezolvarea problemei entităţii care administrează drumul, iar pietrenii cât şi cei care se deplasează spre Piatra Neamț pe acel sector de drum circulă în condiţii dificile existând chiar risc de accidente rutiere.

Am pregătit o solicitarea către Guvernului României semnată de consilierii PNL Piatra Neamţ pentru e rezolva în regim de urgenţă această problemă care afectează negativ inclusiv valoarea turistică a zonei în care trăim. Solicităm şi public guvernului României să rezolve cât mai rapid această problemă pentru ca participanţii la trafic să poată circula în condiţii decente pe acel drum”, a declarat Dragoș CHITIC , președinte PNL Piatra Neamț.

PUBLICITATE