Primarul municipiului Roman vrea să o dea în judecată pe Ecaterina Andronescu

Primarul din Roman, Lucian Ovidiu Micu, a declarat duminică la Digi24 că vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a spus un lucru total neadevărat afirmând că el a plătit protestatarii care au venit la Bucureşti şi că va analiza cu juriştii din primărie acţionarea în judecată a acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Protestele de la București au urmări și la Roman. Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educației, a afirmat că are surse prin care a fost informată că primarul municipiului Roman ar fi finanțat drumul la București al protestatarilor din municipiu.

Pot să vă transmit şi dumneavoastră ca să vedeţi mesajele care spun că unii primari – şi vă dau exemplu concret mesaj primit de la cineva din Roman – au plătit drumul, cheltuielile pentru transportul celor care au ieşit în stradă”, a declarat Ecaterina Andronescu pentru Digi24.

Primarul Lucian Micu spune că vrea să o dea în judecată pe Ecaterina Andronescu şi îi cere şi demisia de onoare din funcţia de senator.

E ca un şoc pentru mine declaraţia pe care a făcut-o. Un lucru total neadevărat şi voi analiza împreună cu jurişti din primărie dreptul de a o acţiona în judecată pentru astel de afirmaţii. Dacă se demonstrează că eu am intrevenit în vreun fel sau am organizat în vreun fel vreo astfel de deplasare, sunt dispus să-mi prezint demisia. Însă dacă se demonstrează că nu e nimic adevărat, aştept demisia de onoare din funcţia de senator a doamnei Andronescu. Pentru că mi se pare o afirmaţie gravă care mă lezează atât personal, cât şi municipiul Roman în ansamblul său”, a spus primarul Lucian Micu.

Mai jos, declarația senatorului Ecaternia Andronescu

sursa: Digi24
PUBLICITATE