Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, s-a căsătorit în secret, la Târgu-Neamț

Primarul Iaşului s-a însurat în mare secret în Târgu-Neamţ. El s-a căsătorit cu Cristina Popa, fostă angajată a primăriei municipiului, la Fonduri Europene. La eveniment au fost invitate doar 20 de persoane, scrie Reporteris.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primarul Iașului este soț a treia oară. Iubita sa, Cristina Popa, este însărcinată în cinci luni. Cununia civilă a avut loc sâmbăta trecută la Târgu-Neamț, fiind oficiată de primarul din acest oraș. Evenimentul a avut loc în urmă cu aproape două săptămâni, pe 5 mai 2017 – conform publicației postate pe site-ul primăriei.

„A fost alegerea lor. Aşa au dorit ei să procedeze şi le respectăm alegerea”, spune soacra primarului, Maria Popa, care deţine o importantă afacere în comuna Urecheni, în apropiere de Târgu Neamţ. Ea însăşi un om foarte discret, a povestit totuşi că a crescut-o singură pe Cristina Popa, după moartea, de tânăr, a soţului.
La Primăria Târgu Neamţ, acolo unde a fost oficiată căsătoria lui Mihai Chirica cu Cristina Popa, nimeni nu ştia nimic la 5 zile de la eveniment. „Nu ştim, nu am auzit că s-ar fi căsătorit aici primarul Iaşului”, ne-au explicat angajaţii de la Biroul de Comunicare al Primăriei Târgu Neamţ, scrie sursa citată

Mai multe puteți citi – AICI

PUBLICITATE