Primarul Dragoș Chitic, pe Arena Națională, la festivitatea dedicată campioanei Simona Halep

În această seară, pe Arena Națională din București, zeci de mii de oameni au primit-o în aplauze pe Simona Halep, campioana de la Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Surpriza noastră a fost să-l vedem și pe primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic și soția acestuia, alături de un stadion întreg, la festivitatea de primire a Simonei Halep. Prezența sa acolo i-a surprins în mod plăcut pe pietreni, care i-au umplut în câteva minute pagina de socializare cu mesaje de felicitări pentru că este pe stadion, alături de Simona Halep, pentru că se implică, pe plan local, în susținerea sportului nemțean și pentru că a mers să reprezinte locuitorii municipiului.

Simona Halep a fost extrem de bine primită, și-a încheiat discursul în lacrimi: ”Am vrut să vin pentru a ne bucura împreună. Bucuria e mai mare aici decât pe terenul central de la Paris, vă mulțumesc foarte mult. Sunt foarte emoționată, nu mă așteptam la așa ceva. Sunt foarte mândră că sunt româncă, așa cum o spun mereu. Aceste performanțe sunt 100% ale țării noastre. Chiar dacă provin dintr-o țară micuță, se poate face o performanță mare.”

Un alt moment interesant a fost cel legat de prezența primarului general al capitalei, Gabriela Firea, care a fost scoasă de organizatori de pe stadion, după ce zecile de mii de oameni au fluierat-o și huiduit-o la scenă deschisă.

PUBLICITATE