Primarul Dragoș Chitic, candidatul OFICIAL al PNL la primăria Piatra Neamț


În urma unei conferințe de presă care a avut loc astăzi la sediul Partidului Național Liberal din Piatra Neamț, cei doi copreședinți – Mugur Cozmanciuc și Alexandru Drăgan, au anunțat trei decizii pe care Comitetul Județean Executiv le-a votat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, s-a stabilit ca noul secretar coordonator al partidului să fie primarul municipiului Roman, Laurențiu Leoreanu, coordonatorul de campanie a filialei județene – senatorul Eugen Țapu Nazare și s-a anunțat totodată OFICIAL și candidatul la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț, actualul primar, Dragoș Chitic.

Eugen Țapu Nazare a fost desemnat șef de campanie unic al filialei PNL Neamț. Pe lângă „disponibilitatea” financiară pe care senatorul o are, se pare că pragmatismul și eficiența au stat la baza nominalizării acestuia. Laurențiu Dan Leoreanu este noul secretar general unic al filialei. Experiența administrativă, precum și „tehnologia” internă de partid pe care edilul Romanului o are, a contat foarte mult în desemnare acestuia. PNL Neamț este astfel prima organizație liberală din țară în care s-a stabilit secretar general unic al filialei precum și șef de campanie unic pe județ. Ambele decizi, alături de nominalizarea candidatului de primar al municipiului Piatra Neamț au fost validate statutar, în forurile de conducere județene ale PNL Neamț în data de 21 ianuarie 2016. Astfel, orice dispută internă pare sa fie de domeniul trecutului în filiala liberală de la Neamț, mai mult decât atât, aceștia au spart gheața pe plan național cu numirea celor doua poziții cheie în interiorul organizației.

Copreședintele Alexandru Drăgan a declarat că echipa liberală, la Neamț este pregătită pentru campania electorală. „Ne-am concretizat echipa și strategia de campanie. În această echipă PNL Neamț va caștiga alegerile locale.

„PNL Piatra Neamț și PNL Neamț și-a validat și desemnat candidatul pentru primaria Piatra Neamț, în persoana domnului Dragoș Chitic. Acest lucru a fost făcut în urma analizelor și a sondajului de opinie. Dragoș Chitic poate să câștige în fața oricărui candidat al celorlalte partide. În momentul de față vom transmite către București această propunere, privind validarea lui în Biroul Permanent Național. Este profilul pe care Piatra Neamț îl dorește. A demonstrat că este un bun gospodar, apropiat de oameni și este interesat ca Piatra Neamț să devină un pol de creștere economică. În perioada urmatoare împreuna cu echipa își va defini strategia și programul de campanie.” – a declarat copreședintele Mugur Cozmanciuc

12227620_934887779910634_325625678014770238_nLa rândul său, primarul Dragoș Chitic a ținut să precizeze: „Vreau să mulțumesc pietrenilor, pentru că cea mai mare pondere în stabilirea acestei candidaturi au avut-o aceștia, care în urma sondajului de opinie au decis că îi pot reprezenta cu încredere. PNL la Piatra Neamț va avea cea mai puternică organizație de partid și va da viitorul primar al municipiului. Lasând deoparte zvonistica, PNL are o direcție foarte clară, are un candidat stabilit la primăria Piatra Neamț și vom demonstra că știm cum sa facem administrație și politică, venind în fata cetățenilor cu soluții constructive pentru ca acest oraș să se dezvolte așa cum trebuie.

PUBLICITATE