Primarul Dragoș Chitic i-a avut invitați pe organizatorii și participanții Concursului Internațional de Arte plastice pentru Copii – „Neamț Creativ”.

Primarul Dragoș Chitic i-a avut invitați astăzi pe organizatorii și pe o parte dintre participanții Concursului Internațional de Arte plastice pentru Copii – „Neamț Creativ”. Concursul este organizat de către Asociația Arte.ro și se desfășoară în perioada  6-13 august 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un număr de 65 de tineri artiști participă la acest concurs, membri ai Simply Art School  din Hong Kong, Clubul Kolorit din Bulgaria, SPR  Muveszeti Csoport din Ungaria, Liceul de Arte plastice “Nicolae Tonitza” din Bucuresti – Romania si H.R.H. Princess  Sirindhorn  Art  Center din Thailanda.

”Vă urez bun venit și sunt onorat că Piatra-Neamț este gazda acestui proiect ce reunește un număr atât de mare de tineri artiști. Practic voi sunteți adevărați promoteri ai orașului în țările natale, prin lucrările pe care le realizați aici. Țin să felicit pe această cale și organizatorii concursului, Asociația Arte.ro, asociație care m-a surprins plăcut la fiecare colaborare pe care am avut-o” a declarat Dragoș Chitic în cadrul întâlnirii.

Tinerii artiști din Asia au fost plăcut surprinși de căldura și amabilitatea oamenilor din Piatra-Neamț, de cultura complet diferită de a lor și de modul în care cultura a influențat arhitectura.

PUBLICITATE