Primarul Dragoș Chitic, alături de peste 2000 de protestatari la Piatra-Neamț


Peste 2.000 de oameni se află la ora 19:30 prin centrul municipiului Piatra-Neamț pentru a protesta împotriva Ordonanțelor adoptate de Guvernul PSD.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Spre deosebire de ultimele proteste desfăşurate în ultimele două duminici, astăzi, pietrenii au ieșit în număr record. Primăria a autorizat acest protest iar evenimente similare au fost autorizate si pentru zilele urmatoare, pana duminică, inclusiv.

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, s-a alăturat celor care scandează împotriva Guvernului și a PSD. La protest participă și secretarul municipiului.

Ajuns în mulțime, oamenii au început să scandeze „Primarul e cu noi!”

Ca cetatean al acestei tari, am simtit nevoia sa ma alatur zecilor de mii de romani revoltati , care protesteaza in strada impotriva ordonantelor emise noaptea de Guvernul PSD-ALDE. Vocea strazii , completata de implicarea ferma a institutiilor care isi doresc cu adevarat o societate normala pot sa restabileasca statul de drept si continuarea luptei anticoruptie. Estimarile spun ca 2000 de pietreni au fost in aceasta seara in strada. Bravo Piatra Neamt ! – a fost reacția lui Dragoș Chitic

Vezi și Peste 1000 de oameni au ieșit, în stradă, la Piatra-Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE