Primăria Roman dezminte informațiile apărute pe un site din Neamț

Comunicatul Primăriei Roman:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Informații incorecte apărute în spațiul public referitoare la demiterea unui angajat din Primăria municipiului Roman

Conducerea Primăriei municipiului Roman, prin vocea primarului ales Lucian Ovidiu Micu, dezminte afirmațiile făcute în articolul publicat pe www.vestea.net legat de o eventuală concediere a unui angajat din instituție.

Nu există la nivelul Primăriei municipiului Roman și nu va exista intenția de a lua decizii privind activitatea funcționarilor și personalului contractual pe baza zvonurilor sau impresiilor politice.

Primarul Lucian Micu a declarat, inclusiv în conferința de presă de după alegerile locale parțiale, faptul că se va face o analiză a activității fiecărui angajat, dar asta cu scopul de a eficientiza munca și rezultatele din administrația locală.

În același timp, primarul Lucian Micu face apel la jurnaliști să folosească surse oficiale din cadrul Primăriei Roman în ceea ce privește informațiile legate de activitatea administrației publice locale, pentru care există personal desemnat care să lămurească situația și fără să fie nevoie ca informații nereale să iasă în spațiul public, afectând persoanele vizate și relațiile profesionale din cadrul instituției.

PUBLICITATE