Primăria Piatra Neamț: reparații capitale pe 12 km de străzi și lucrări de modernizare pentru 6 km

Primăria Municipiului Piatra-Neamț derulează în această perioadă un amplu program de lucrări edilitare dintre care cele mai importante sunt cele de  modernizare și reparații ale străzilor.
Primarul Dragoș Chitic s-a deplasat astăzi, în cadrul vizitelor periodice pe teren, pentru a verifica stadiul de realizare a lucrărilor propuse și pentru a identifica străzile care necesită a fi reparate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Îmi doresc un oraș bine întreținut, care să asigure un confort sporit participanților la trafic. În paralel cu lucrările de reparații și modernizare ale străzilor implementăm o serie de măsuri care să ducă la fluidizarea traficului și creșterea siguranței rutiere. Semafoarele cu buton, vopsirea în roșu a trecerilor pentru pietoni, sensurile giratorii și separatoarele de sens reprezintă doar câteva dintre soluțiile rutiere implementate în această perioadă ” a declarat primarul Dragoș Chitic.

În această perioadă se execută lucrări de modernizare pe următoarele străzi:  Lacului, Ion Păun Pincio și Bulevardul Decebal. Se  realizează reparații cu asfalt pe străzile Dumbravei, Rodnei, Cuiejdi și Ion Ionescu de la Brad. O echipă specializată lucrează la aducerea căminelor rețelelor de utilități la cota străzii, iar o altă echipă se ocupă de finalizarea refacerii marcajelor rutiere și a trecerilor pentru pietoni.

„Astăzi am stabilit câteva lucrări care se vor executa în perioada imediat următoare: reparații capitale pe Centura orașului – tronsonul situat între gară și  pasajul denivelat din cartierul 1 Mai, acolo unde asfaltul este afectat. Se vor realiza reparații în cartierul Dărmănești pe străzile Hangului, Audia,  Poiana Teiului  și Bulevardul Dacia în zona blocului Aurora.  Am solicitat societății Publiserv să intervină mai prompt în zonele care necesită reparație urgentă și să-și îmbunătățească vizibil calitatea lucrărilor. Le-am mai solicitat să se organizeze, dacă va fi necesar, pentru lucrări pe parcursul nopții, cât și la sfârșitul săptămânii, în week-end” a mai menționat primarul Dragoș Chitic în urma vizitei de astăzi.

Pentru acest an Primăria Piatra Neamț și-a propus să realizeze reparații capitale pe cel puțin 12 km de străzi, lucrări de modernizare a străzilor pietruite pentru 6 km și o foarte bună întreținere a străzilor din oraș.

PUBLICITATE