Primăria Piatra-Neamț reacționează la scandalul Parking: „analizăm soluții”


După ce, în ultima perioadă, societatea care administrează parcările din municipiul Piatra-Neamț a fost în centrul atenției atât prin articole privind dezastrul financiar (vezi – AICI) dar și prin scandaluri cu blocări (vezi – AICI), conducerea primăriei Piatra-Neamț are o primă reacție privitor la societatea Parking.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unui comunicat al Serviciului de Comunicare din cadrul primăriei, în urma sesizărilor dar și a articolelor apărute în presă, conducerea primăriei va analiza soluții pentru locurile de parcare neînchiriate iar în privința parcărilor de reședință ocupate fără un contract de închiriere a fost solicitat firmei PARKING SA să realizeze o campanie de informare și să îi avertizeze în scris proprietarii mașinilor.

Comunicatul primăriei Piatra-Neamț

chitic gavrilescu parkingÎn urma sesizărilor venite de la cetățeni și a articolelor apărute în presă legate de activitatea societății PARKING SA ce vizează blocarea mașinilor, care nu au contract de închiriere, a parcărilor de reședință, primarul Dragoș Chitic și viceprimarul Bogdan Gavrilescu au convocat intr-o întâlnire conducerea societății PARKING SA.

Societății PARKING SA i s-a solicitat o informare cu privire la parcările ce nu sunt închiriate și zonele în care sunt probleme de aceste gen.
Conducerea primăriei va analiza aceste zone și va  propune soluții pentru locurile de parcare neînchiriate.

În ceea ce privește parcările de reședință ocupate fără un contract de închiriere a fost solicitat firmei PARKING SA să realizeze o campanie de informare și să îi avertizeze în scris  proprietarii mașinilor.
A fost luată hotărârea de a avea loc periodic  întâlniri între conducerea primăriei și cea a societății PARKING SA, pentru a analiza evoluția gradului de ocupare a parcărilor de reședință, precum și a măsurilor luate la nivelul societății care să eficientizeze și să mulțumească  posesorii de mașini din municipiul Piatra- Neamț.

În acest moment societatea PARKING SA are transferate în administrare 16736 locuri de parcare de reședință, dintre care 14021 sunt ocupate.

D.M.B.
PUBLICITATE