Primăria Piatra-Neamț: Problema ridicării gunoiului a fost rezolvată

Problema ridicării gunoiului a fost rezolvată. În această dimineață a fost ridicat gunoiul și de la ultimele două asociații restante, cerință exprimată de primarul Dragoș Chitic în urma întâlnirii pe care a avut-o miercuri cu șeful punctului de lucru al firmei Brantner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru a se evita repetarea acestei probleme s-a stabilit și un plan de măsuri care este deja pus în practică.

Compartimentul specializat din primărie pentru Relația cu asociațiile de proprietari a luat legătura cu asociațiile restante pentru a verifica soldurile și motivele neplății facturilor și pentru a le solicita să facă o eșalonare la plata restanțelor.

Am stabilit pentru joi, 5 octombrie, ora 11, o întâlnire cu asociațiile de proprietari care au datorii mari la plata facturilor de gunoi, în vederea medierii și rezolvării acestei probleme. La această întâlnire vor participa și reprezentanții societății Brantner împreună cu care vom încerca să găsim cele mai bune soluții, care să fie avantajoase pentru ambele părți” a declarat Dragoș Chitic.

În această săptămână o parte dintre asociațiile care au restanțe au făcut plăți parțiale și eșalonări ale datoriilor.

Este foarte important ca asociațiile de proprietari care înregistrează restanțe să își eșaloneze datoriile și să își respecte angajamentele asumate pentru a evita astfel de situații.

PUBLICITATE