Primăria Piatra-Neamț – priorități pentru anul 2017 în vederea creșterii siguranței și ordinii publice

Share on Facebook7Tweet about this on Twitter

Primarul Dragoș Chitic a convocat astăzi prima ședință din acest an de Ordine Publică constituită la nivelul municipiului Piatra-Neamț.

În cadrul ședinței s-a realizat un bilanț al activității din anul 2016 și s-au stabilit prioritățile pentru anul 2017 în vederea creșterii siguranței si ordinii publice.

,,Vom continua și în acest an să creștem numărul de polițiști locali pe stradă în patrule care să acopere toate cartierele orașului, pentru ca cetățenii din Piatra-Neamț să se simtă in siguranță și pentru a preveni comiterea faptelor antisociale.

Vom continua și extinde protocolul de colaborare cu Poliția Municipiului Piatra-Neamț și Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț și vom realiza acțiuni comune pe linia combaterii cerșetoriei și a distrugerii  bunurilor publice.

Ne dorim  ca in anul 2017 să suplimentam  numărul camerelor de supraveghere video prin amplasarea de noi dispozitive în zonele in care se produc frecvent încălcări ale legii.” a declarat Dragoș Chitic.

dsc_0138

D.M.B.

One comment

  1. Orasul e murdar.Nu fiindca nu-l curata primaria, il murdaresc cetatenii necivilizati.Scapati-ne de ei! Scuipa pe jos si isi plimba cainii.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.