Primăria Piatra-Neamț: Cod portocaliu de ger. Măsuri pentru protecția oamenilor străzii

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteorologică de Cod portocaliu de frig începând cu 26 februarie, ora 3:00. Temperaturile vor fi foarte scăzute, atât noaptea, cât și ziua în Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, până pe 1 martie, ora 10.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Având în vedere faptul că judeţul Neamţ se va afla sub atenţionare de Cod portocaliu de temperaturi scăzute, primarul Dragoș Chitic a dispus personalului din cadrul Poliției Locale să desfășoare împreună cu personal din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială activități de patrulare în zonele cunoscute ca fiind frecventate de persoanele fără adăpost, pentru identificarea acestora și transportul lor la centrul special amenajat în cartierul Speranța.

Pe toata perioada friguroasă, Primăria Piatra-Neamţ asigură cazare în Centrul  din cartierul Speranţa pentru persoanele fără adapost. Cetățenii pot sesiza Poliția Locală cu privire la existența persoanelor fără adăpost pe raza Municipiului Piatra-Neamț la numărul de telefon: 0233.231.300

Pentru menţinerea căilor de circulaţie publice în condiţii corespunzătoare,  societatea  Publiserv va acţiona în schimburi,  fiind pregătită să intervina 24 de ore din 24 pentru îndepărtarea zăpezii şi împrăştierea de material antiderapant. Pentru probleme legate de deszăpezirea căilor de circulaţie publice este activ dispeceratul de iarnă, care poate fi apelat la numerele de telefon : 0748.213.100 şi 0756.163.814

În funcție de evoluția vremii, Primaria Piatra-Neamț este pregătită să intervină cu măsuri suplimentare pentru sprijinirea și protejarea populației.

PUBLICITATE