Primăria Piatra-Neamț analizează scoaterea taxei în Ștrandul Municipal


strand piatra neamtConsiliul Local Piatra-Neamț a aprobat ieri, 21 iulie, gratuitate pentru accesul auto și pentru angajații firmei care administrează ștrandul, gratuitate 30 de minute pentru furnizorii de marfă a firmelor care își desfășoară activitatea, gratuitate pentru accesul pietonal al angajaților firmelor sau asociaților care își desfășoară activitatea în ștrand și reducere 50% pentru plata parcării autovehicolelor clienților cazați în căsuțele aflate în ștrand.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ce, în ultima perioadă, mai multe voci solicită gratuitate la accesul în ștrand, primarul municipiului Piatra-Neamț a explicat că această modificare poate fi făcută doar după o analiză asupra impactului pe care îl are scoaterea taxei.

„Am avut o discuție și cu cei doi viceprimari  și suntem deschiși la orice modificare benefică, chiar la o eliminare a acestei taxe care, anul trecut era 3 lei, anul acesta este 1 leu. Deci oricum s-a venit în sprijinul celor care accesează ștrandul. O decizie poate fi luată doar după o analiză foarte corectă, cu cifre, la ceea ce înseamnă această măsură. ” – a declarat primarul Dragoș Chitic

Vezi și Cum arată ȘTRANDUL din Piatra Neamț și cât costă serviciile. Galerie FOTO

PUBLICITATE