Primăria Orașului Tîrgu-Neamț vă invită la un concurs de Dragobete

Primăria oraşului Tîrgu-Neamţ împreună cu Casa Culturii “Ion Creangă” şi Fundaţia Culturală “Ion Creangă” invită cetăţenii oraşului Tîrgu Neamţ să participe la concursul De Dragobete,îţi scriu. Acesta va consta în redactarea unei declaraţii sau scrisori de dragoste adresate fiinţei iubite (existentă sau imaginară).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Scrisorile vor trebui scrise cu cerneală, pe foaie de hartie şi transmise în plicuri personalizate. Puteţi semna scrisoarea / declaraţia de dragoste cu un pseudonim, dar este nevoie, pentru a vă putea înmâna un eventual premiu, de datele dumneavoastră de contact. Nu vor fi luate în considerare decât creaţiile originale, la a căror redactare autorii nu au apelat la surse precum internetul sau alte surse bibliografice. Declaraţiile şi scrisorile care nu vor respecta această cerinţă vor fi descalificate.

Vor fi acordate premii în bani astfel:
Locul I – 300 Lei,
Locul II – 200 lei,
Locul III – 100 Lei pentru „Originalitate”, „Destinatar surprins” (invitat la eveniment fără să ştie că va primi o scrisoare de dragoste). ”Popularitate”.

Termenul limită pentru trimiterea declaraţiilor şi scrisorilor de dragoste este 21 februarie.

Acestea pot fi trimise prin poştă pe adresa Casei Culturii ”Ion Creangă” sau depuse direct în CUTIA DRAGOBETILOR, pentru toate variantele se va utiliza textul pentru concurs „Dragobete, îţi scriu”.

Juriul va fi format în reprezentanţi ai:
Fundaţiei Culturale “Ion Creangă”
Casei Culturii “Ion Creangă”
Primăriei oraşului Tîrgu Neamţ şi ai altor instituţii.

Nu există limită de vârstă.

D.M.B.
PUBLICITATE