Primăria municipiului Roman va sprijini Spitalul Roman cu suma de 300.000 de lei

Marţi, 1 martie, primarul Lucian Micu a organizat, în prezenţa jurnaliştilor, o întâlnire cu reprezentanţii Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, ca urmare a concursului organizat pentru funcţiile de director financiar contabil, director medical şi director de îngrijiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Leonard Achiriloaei, medicul Oana Onu, respectiv asistentul principal Elena Chirilă au fost reconfirmaţi pe funcţii.
Primarul Lucian Micu a cerut echipei de conducere ca, pe baza experienţei din ultimii trei ani şi a profesionalismului, să continue proiectele de dezvoltare a unităţii medicale şi să depună tot efortul pentru creşterea calităţii serviciilor medicale pentru bolnavi.

Primăria municipiului Roman va sprijini Spitalul Roman cu suma de 300.000 de lei pentru reparaţiile capitale necesare la corpul principal, sprijin pentru amenajarea cabinetului de sănătate mintală de la Spitalul Vechi şi va aloca şi sumele necesare pentru studiile de fezabilitate care vor sta la baza construirii unui centru de imagistică, ce va fi dotat cu aparatură de ultimă generaţie.

Conducerea unităţii medicale intenţionează să depună un memoriu şi la Consiliul Judeţean Neamţ pentru a primit orice sumă, care mai apoi să fie investită în achiziţia de aparatură, Spitalul Roman deservind aproape jumătate din populaţia din judeţ.

PUBLICITATE