Prima reacție din PSD, după reținerea lui Ionel Arsene: „acuzațiile sunt extrem de ciudate”

Procurorii DNA au dispus reținerea președintelui CJ Neamț și președinte al PSD Neamț, Ionel Arsene, pentru că acesta ar fi luat mită ca să intervină într-un dosar ANI, în anul 2013. Liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, susține că acuzațiile sunt extrem de suspecte, iar faptul că DNA a dispus reținerea unui lider politic pentru fapte petrecute în urmă cu cinci ani ar face parte din tiparul abuzurilor DNA. – notează stiripesurse.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mie aceste acuzații mi se par extrem de ciudate. De ce ar da cineva o asemenea sumă de bani unui deputat, crezând că are influență asupra ANI, o instituție condusă pe atunci de Horia Georgescu. Trebuie să fie cineva foarte, foarte prost sau foarte bogat, dar acuzațiile în sine mie mi se par suspecte.

Faptul că DNA dispune reținerea pentru 24 de ore și apoi cere arestare, într-un dosar în care faptele s-au petrecut acum cinci ani, mi se pare exact tiparul acelui tip de abuz care a avut loc în ultimii ani din partea procurorilor DNA”, a explicat Șerban Nicolae, la Antena 3.

PUBLICITATE