Prima bicicletă electrică românească de tip chopper, fabricată în județul Neamț

Prima bicicleta electrica de tip chopper produsa exclusiv in Romania a fost expusa la Salonul bicicletei intre 9 si 11 Martie

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Intram cu pasi rapizi in era transportului electric, drept urmare oferta de biciclete electrice este din ce in ce mai diversificata: unele modele au atat un pret accesibil, cat si o calitate buna, altele costa un pic mai mult insa vin cu o serie de caracteristici pe masura, iar al treia categorie se adreseaza cumparatorilor care-si doresc ceva cu adevarat unic si distinctiv si sunt dispusi sa plateasca pentru asta.

Pe aceasta nisa noua a bicicletelor exclusiviste, Bizze Bikes isi propune sa cucereasca piata internationala cu un model inedit de bicicleta, primul de acest fel produs in Romania. Bizze Chopper este o bicicleta ce te scoate in evidenta si te face sa te simti ca un super erou, datorita designului si a ghidoanelor ce asigura o postura de forta dar confortabila.

Designul vintage al motocicletelor clasice americane este echipat cu tehnologia moderna a bicicletelor electrice avand un motor in roata spate de 250W, o baterie Samsung de 360W sau 500W incorporata in rezervorul bicicletei si un display LCD cu super contrast ce afiseaza toate informatiile necesare chiar si in bataia soarelui. Farul moto cromat supradimensionat reprezinta una dintre piesele de rezistent ale acestei biciclete ce ii ofera un aspect retro unic, impreuna cu furca “Double Crown” de 640 mm, coarnele “Z” si cadrul din otel special pentru biciclete, vopsit electrostatic, construite 100% in atelierele Bizze Bikes din Piatra Neamt. Rotile bicicletei sunt cu adevarat spectaculoase, jantele cu pereti dubli din aluminiu si cele 108 spite din inox pentru fiecare roata, cauciucurile speciale pentru biciclete cruiser sunt asamblate manual cu cea mai mare grija pentru detalii.  Franele Tektro hidraulice iti garanteaza ca vei opri in cel mai efficient mod atunci cand franezi iar schimbatorul Shimano cu 6 viteze actionat de o maneta “custom made” integrata in rezervorul bicicletei te face sa simti ca conduci o super masinarie cu adevarat unica. Bicicleta poate fi vopsita in orice culoare iar rezervorul poate fi personalizat la cerere prin serigrafie, hidrotransfer sau aerograf. Viteza maxima este de 25Km/h iar sistemul de asistare la pedalare cu actionare instanta de ajuta sa pedalezi fara efort chiar si la deal, avand o autonomie de 60 km. Optional se poate adauga si o acceleratie manuala la deget, ce te va face sa te simti cu adevarat pe o motocicleta chopper. “Este o bicicleta care te face să te simți ca și cum ai putea sa cuceresti lumea în timp ce pedalezi” O.T.  Pretul bicicletei este de 12.000 lei dar pe perioada Salonului Bicicletei BIZZE Bikes a pregatit un discount surpriza.  

Am dorit sa construim o bicicleta electrica cu un aspect deosebit, pentru un public exclusivist, pentru cei ce au spiritul liber si un simt dezvoltat de unicitate. Un vehicul electric pentru cei ce vor sa experimenteze senzatia de libertate pe 2 roti

Bizze Bikes este o companie romaneasca din Piatra Neamt, specializata in productia de biciclete electrice avand in spate 2 asociati cu experienta in domeniu: Ovidiu Teofanescu fondator al BizzOnWheels, leader mondial in domeniul productiei de remorci de bicicleta publicitare si remorci tip fast food si Marius Ghinet, inginer cu experienta specializat in constructia vehiculelor usoare de zbor cat si a numeroase alte proiecte ingenioase.

PUBLICITATE