Prietenul celui ucis în barul din Roznov a vorbit despre măcelul din local


Gheorghe Antoce, tânărul care a scapat cu viață din măcelul din bar și care a fost şi el bătut cu bestialitate, se poate considera un supraviețuitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Băiatul nu-și amintește nimic din ce s-a întâmplat după crunta bătaie. Susține însă că atât el, cât și prietenul său, care-a fost lovit continuu, timp de 22 de minute, au fost atacați din senin.

„M-au văzut inofensiv și m-au lăsat pe mine și l-au luat pe prietenul meu, altfel puteam să fiu și eu în locul lui. Nu a existat nicio altercație. Nimic, nici o împingere, nicio atingere, nicio jignire , nicio vorbă urâtă absolut nimic”, a povestit Gheorghe Antoce, prietenul bărbatului ucis.

Tânărul crede ca totul a pornit de lăutarii din bar, care, în trecut, i-ar fi furat un telefon bodyguardului. Băiatul nu-și mai aduce aminte nimic din timpul atacului. Știe doar că cei doi au început să-i lovească, apoi s-a trezit acasă. Nu știu cum am plecat, nu știu cum am ajuns acasă. Pe mine m-a luat poliția din pat”, a mai povestit acesta pentru stirilekanald.ro

Dan Mihail B.
Video: Observator TV
PUBLICITATE