Prezentatoarea de la Acces Direct, cu ochii în lacrimi după povestea a 4 copii din județul Neamţ

O familie din Piatra Neamț și care locuiește în comuna Bîrgăoani trăiește momente cuplite în ger și frig de mai bine de cinci ani. Mama, tatăl și cei patru copii ai săi luptă să supraviețuiască în condiții inumane, într-o locuință pe care riscă să o piardă în orice moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Sunt ca o mamă pentru ei, îi iubesc foarte mult. La școală e bine, îmi place. Vreau să devin coafeză când o să fiu mare. Nu există zile în care să nu mâncăm ceva. Mama și tata ne dau mereu. Îmi iubesc părinții mult. (…) Acum, părinții sunt la treabă. Eu sunt ca o mamă pentru frații mei. E foarte greu să ai mulți frați. E greu pentru că mama trebuie să împartă mâncare pentru toți”, a spus Ana, fetița de 13 ani care are grijă de frații săi – notează spynews.ro

Mama lor, un suflet frânt și îndurerat, încearcă pe cât de mult posibil să le ofere pruncilor un trai și își dorește foarte mult să găsească fericirea.
„M-aș distruge, dacă n-aș fi lângă ei. Am bază în Ana. Risc, ce să fac? Stăm de cinci ani aici în bloc”, a spus mama celor patru copii.
„Lucrez cum se poate. Stăm vai de capul nostru în blocul acela. Riscăm oricând să ajunge în stradă. Copiii înseamnă foarte mult pentru mine, le cumpăr de toate”, a spus tatăl pruncilor.

Video cu povestea celor patru copii – AICI

PUBLICITATE