Președintele Traian Băsescu va fi sâmbătă (19 noiembrie) în județul Neamț


Președintele Traian Băsescu va poposi în județul Neamț unde, alături de președintele PMP Neamț, Laurențiu Dulamă, reprezentanți importanți din conducerea partidului dar și ceilalţi candidaţi, membrii și simpatizanții PMP vor participa la un eveniment mult așteptat – Lansarea Candidaților PMP Neamț la Alegerile Parlamentare din 11 Decembrie 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vizita acestuia este programată pentru sâmbătă, 19 noiembrie 2016, evenimentul având loc la Sala Mare de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman, începând cu ora 16:00.

2016-03-25-0031b-foto-c-m-imagoPreședintele PMP Neamț, Laurențiu Dulamă, a lansat o invitație către toți simpatizanții PMP dar și către foștii PDL-iști (actualilii membri PNL) și nu în cele din urmă către cei care nu sunt membri de partid dar care il simpatizeaza pe Traian Basescu și PMP.

Organizația PMP Neamț este pregătită pentru alegerile parlamentare iar președintele Laurențiu Dulamă este convins că prezența președintelui va aduce mai multă încredere în forțele organizației iar județul Neamț dar și țara are nevoie de politicieni de talia președintelui Traian Băsescu.

Pentru că este cel mai bun președinte pe care l-a avut România și va fi viitorul prim-ministru. Luptăm pentru România, luptăm pentru nemțeni!

2016-03-25-0037b-foto-c-m-imago

La comanda: PMP Neamț
CUI AEP: 11160002
PUBLICITATE