Președintele PNL Neamț propune ca Turnul din Piatra-Neamț să fie inclus în Patrimoniul Mondial al UNESCO

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc a adresat o interpelare ministrului Culturii și Identității Naționale, Ioan Vulpescu, prin care propune ca Turnul lui Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț să fie inclus în Patrimoniul Mondial al UNESCO, astfel devenind un reper turistic de referință la nivel național și internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ce părere ați avea dacă ”Turnul lui Ștefan cel Mare” ar fi inclus în Patrimoniul Mondial al UNESCO? Categoric este un simbol al municipiului Piatra Neamț și un loc cu care se mândresc toți nemțenii.

Îmi doresc ca acest monument unic să fie inclus în Lista Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității. De aceea, ca un prim pas pentru realizarea acestui obiectiv i-am adresat ministrului Culturii și Identității Naționale, domnul Ioan Vulpescu, o interpelare pe această temă.
Mai multe detalii veți afla accesând acest link
http://www.cdep.ro/interpel/2017/i507A.pdf

Sper că răspunsul va fi unul pozitiv și acestui demers ni se vor alătura și alții interesați ca ”Turnul lui Ștefan cel Mare” să fie inclus în Patrimoniul Mondial al UNESCO, să devină un reper turistic de referință la nivel național și internațional. – este postarea deputatului Mugur Cozmanciuc pe pagina personală de Facebook

PUBLICITATE