Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, și copreședinta OFL Lucia Varga susțin femeile candidat


Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, co-președintele OFL Lucia Varga, președintele OFL Neamț Gabriela Banu, senatorul PNL Eugen Țapu Nazare, primarul PNL al orașului Roman Laurențiu Leoreanu și alți membri importanți ai organizației Neamț au participat duminică, 10 aprilie, la evenimentele de lansare a femeilor candidat ale Partidului Național Liberal din patru comune ale județului Neamț: Ana Chele – comuna Săvinești, Isabela Nedelcu – comuna Pîngărați, Mihaela Isciuc – comuna Trifești și Angela Boroș – comuna Botești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, și-a exprimat toată susținerea față de candidatele PNL și a promis că le va oferi tot suportul necesar pentru a-și duce la îndeplinire toate proiectele.

”Este o zi importantă pentru comunitate. Astăzi începe schimbarea. Județul Neamț trebuie să redevină un punct de reper, o oază de dezvoltare. Vă mărturisesc că astăzi trăiesc un sentiment de bucurie. Și-am să vă spun și de ce. Avem șansa să avem pe lista noastră de candidați la alegerile locale o serie de doamne extraordinare. Iar sentimentul de bucurie vine dintr-un lucru care cu siguranță o să vă bucure și pe dumneavoastră. Toate, fără excepție, au o calitate care contează extrem de mult în politică: își iubesc nespus comunitatea din care fac parte. Le văd dorința de a se implica, le văd puterea de muncă și cât de mult își doresc să câștige aceste alegeri și să încerce să facă tot ce pot în slujba comunității lor. Pe 5 iunie liberalii se vor prezenta în fața dumnevoastră, la finalul campaniei electorale, ca să le acordați voturile voastre. Avem doamne respectabile, candidați hotărâți și respectați, pentru că vrem ca împreună cu dumnevoastră să câștigăm Consiliul Județean, primăriile de orașe și comune ca împreună să dezvoltăm infrastructura. Un punct de o prioritate maximă este construcția autostrăzii care să lege Moldova de Transilvania. Ne dorim să fie finalizată ca centenarul Marii Unirii, din 2018, să găsească Moldova unită de Transilvania prin autostradă. Avem o echipă puternică, frumoasă, în care îmbinăm tinerețea cu experiența, fermitatea cu maturitatea, dar toate aceste lucruri trebuie să vi le spunem și dumnevoastră ca echipa liberală să câștige competiția electorală. Vă  spun foarte sincer că, pentru orice partid dumneavoastră, membrii, simpatizanții, votanții, sunteți cei mai importanți. Cu toate eforturile noastre, având cei mai buni candidați, având cele mai bune programe, obiectivul nostru de a câștiga alegerile nu poate fi îndeplinit fără dumneavoastră. Eu le urez succes și sunt sigur că vom avea o colaborare excelentă după 5 iunie când vor fi primari, iar eu președintele Consiliului Județean”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Copreședintele Organizației Femeilor Liberale Lucia Varga a avut doar cuvinte de laudă pentru candidatele PNL Neamț, despre care este convinsă că vor câștiga și vor conduce cu viziune și competență comunitățile în care vor fi alese.

”Echipa liberală va face diferența. Vă îndemn să acordați votul vostru candidatelor PNL nu pentru că sunt femei, ci pentru că sunt oameni care știu ce au de făcut în comunele lor. E nevoie de dispensare, de gaze, de piețe, de locuri de muncă, de condiții bune pentru elevi, tineri, adulți și pensionari, dar pentru a putea fi realizate e nevoie de susținerea cetățenilor. O echipă liberală la primării și una la Consiliul Județean Neamț înseamnă rețeta pentru succes. Viața oamenilor se va îmbunătăți dacă veți oferi șansa echipei liberale să facă ceea ce și-au propus. Pentru femeile liberale este suficient să câștige un mandat pentru că după aia își fac atât de bine treaba, că le câștigă și pe următoarele. Hai să facem un efort, să ne implicăm ca tinerii noștri să nu mai plece din țară, să construim o țară mai bună, să construim cu echipa liberală”, a declarat copreședinta OFL Lucia Varga.

În cadrul acestor evenimente s-a subliniat importanța unor proiecte de care să beneficieze toți cetățenii, proiecte care urmează să fie implementate și susținute de echipa liberală.

La căminul din comuna Săvinești  a fost organizată lansarea doamnelor Ana Chele și Isabela Nedelcu.

”Vă mulțumesc că sunteți alături de mine, pentru că PNL este o echipă unită. Alături de echipa liberală și cu ajutorul vostru visul meu de a deveni primar va deveni realitate. Îmi propun să aduc schimbarea și să fac lucruri mai bune pentru dumnevoastră. Trăim în timpuri moderne, civilizate, în care femeile au aceleași drepturi ca bărbații, însă diferențele dintre noi nu trebuie să fie o piedică atunci când este vorba de binele comun, de cel al comunității în care trăim. Va câștiga cel mai bun, cel care va face lucruri pentru oameni”, a declarat Ana Chele, candidata PNL în comuna Săvinești.

O altă candidată redutabilă, care vrea binele comunității în care trăiește alături de familie este Isabela Nedelcu, care își dorește să fie primarul comunei Pîngărați.

”Nu este ușor să te implici, să lupți alături de bărbați în politică, dar sunt convinsă că este timpul ca oameni cu coloană vertebrală, cu viziune să preia conducerea și să facă ceva pentru localitățile lor. Echipa PNL a pregătit un proiect de dezvoltare, Neamț 2020, dar pentru a fi pus în practică este nevoie de suportul vostru. Este timpul ca la Pîngărați, dar și în restul comunelor din Neamț să depășim nivelul nevoilor primare! Nu e nevoie doar de apă, gaz sau drum, deși sunt necesare, dar avem nevoie și de proiecte prin care să îi aducem pe tineri înapoi lângă părinți și bunici”, a declarat Isabela Nedelcu, candidata PNL la primăria Pîngărați.

Un eveniment similar s-a petrecut și în comuna Trifești unde PNL o susține pe Mihaela Isciuc pentru a prelua conducerea primăriei.

”Suntem de dreapta pentru că știm să facem lucruri bune. Dacă o să mă susțineți pe 5 iunie o să mă țin de promisiunile făcute și o duc la bun sfârșit ce am în plan, pentru că vă știu nevoile. Vreau asfaltare, să aduc magistrala de gaz, să accesăm fonduri guvernamentale și europene pentru a face din comuna Trifești un loc în care tinerii să se poată întoarce acasă”, a declarat Mihaela Isciuc.

Primarul liberal al orașului Roman, Laurențiu Leoreanu, a subliniat că o susține pe Mihaela Isciuc, cu care va face echipă, mai ales că în comuna Trifești și-a făcut debutul său în carieră.

”Având copii mici vreau să vă spun că din laptele și brânza de la Trifești i-am crescut și astăzi au crescut mai înalți decât mine.(…) Trifeștiul este ancorat în poala municipiului Roman și face parte din cadrul asociației metropolitane, prin care derulăm proiecte de dezvoltare a comunelor din jur. În comuna Trifești nu s-a putut din motive puerile zic eu. Vreau să vă spun că dacă vă bucurați de puțin, o să trăiți și cu mai puțin. Dacă nu încercați să vedeți mai departe, să aveți un trai mai apropiat de ceea ce înseamnă viața în Europa, atunci înseamnă să rămânem în continuare în sărăcie și uitare. Votez bine, trăiești bine! Votezi prost, trăiești cum ai votat. Dacă cu dreapta scriu, fac cruce, votez și cu dreapta. Acolo se găsesc principiile democratice, acolo găsiți viziune și o viață mai bună pentru toată lumea”, a declarat primarul PNL Laurențiu Leoreanu.

Și senatorul PNL Eugen Țapu Nazare susține candidatura celor patru și promite că va face echipă cu ele pentru a dezvolta comunitățile din care fac parte.

”Eu cred în șansa pe care o are echipa liberală, cred în candidatele Ana Chele, Mihaela Isciuc, Isabela Nedelcu și Angela Boroș. Este vremea să alegem și femei, nu doar să le trimitem la treburile casnice. Dacă o femeie poate să aibă grijă de casă, de copii, poate să drămuiască bugetul unei gospodării nu la fel de bine pot să conducă o comunitate?!? Hai ca pe 6 iunie să îi trimitem pe actualii primari la cratiță”, a declarat senatorul PNL Eugen Țapu Nazare.

PUBLICITATE