Președintele Klaus Iohannis a ieșit să discute cu susținătorii Guvernului

Mitingul pentru susţinerea guvernului Grindeanu continuă și miercuri, pentru a patra zi consecutiv. Ca în fiecare seară, protestatarii s-au adunat în faţa Palatului Cotroceni. De data aceasta, președintele a ieșit pentru a discuta cu ei. Mai mult decât atât, Administrația Prezidențială le-a oferit ceai demonstranților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Președintele Klaus Iohannis a mers să discute cu protestatarii de la Palatul Cotroceni, după ce în cursul serilor trecute manifestanții au susținut că șeful statului ar trebui să vorbească și cu ei, așa cum a vorbit cu protestatarii din Piața Universității.

Oamenii l-au huiduit, au scuipat spre el şi i-au strigat că nu are comportamentul normal unui şef de stat.
Klaus Iohannis i-a întrebat cum ar putea să le facă viaţa mai bună, dar oamenii nu i-au dat ocazia să poarte un dialog.

„Suntem cu toţii români”, le-a spus Iohannis. „Demisia”, i-au răspuns cei adunaţi. După câteva minute, preşedintele s-a reîntors în curtea Palatului.

Angajaţii Preşedinţiei au vrut să le ofere ceai protestatarilor, dar aceştia au refuzat.

Am fost în această seară să vorbesc cu oamenii care protestează de câteva zile în faţa Palatului Cotroceni. Înţeleg să îmi exercit mandatul de președinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opțiunile lor. Este absolut firesc să existe diferențe de păreri şi puncte de vedere şi este dreptul fiecărui cetăţean de a-şi face cunoscute convingerile, în mod paşnic şi civilizat. – a declarat Iohannis

Vezi video – AICI

D.M.B.
PUBLICITATE