Președinta Consiliului Județean a felicitat cadrele militare în rezervă și în retragere


Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț, a participat ieri, 14 aprilie, la aniversarea a 25 de ani de la înființarea Filialei Neamț a Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Apărării Naționale. Aniversarea a coincis cu ședința Biroului Permanent al Filialei Neamț a acestei asociații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

aniversare„Domnul președinte al filialei nemțene, general de brigadă (r) Octavian Mancu, m-a invitat la această întrunire care a avut dublu scop – împlinirea unui sfert de secol de existență a asociației și analiza activității Comitetului și Biroului Permanent al Filialei Neamț a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere pe anul 2015. Am ținut să îi felicit personal pe unii dintre cei cărora le datorăm existența, parte din istoria țării noastre și, de ce nu, ceea ce avem noi azi și considerăm că ni se cuvine! Dumnealor și tuturor cadrelor militare în rezervă și în retragere, membri sau nu ai asociației, le doresc să se bucure de o bătrânețe liniștită și în numele cetățenilor județului, îi asigur de tot respectul generațiilor actuale“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

Evenimentul a avut loc la Muzeul Județean de Istorie. A început cu intonarea Imnului Național, iar la final s-au înmânat diplome jubiliare unora dintre foștii militari, la aniversarea sfertului de secol de la apariția filialei județene a ANCMRR.

PUBLICITATE