Premierul Dancilă se duce cu trei miniștri în zonele inundate…dar nu și în Neamț

Guvernul anunţă luni, 2 iulie, că premierul Viorica Dăncilă, alături de membri ai Executivului, se va deplasa în mai multe zone afectate de inundaţii din judeţele Buzău, Bacău, Covasna, Braşov, pentru a evalua pagubele şi a identifica cele mai rapide soluţii de sprijinire a oamenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se pare că județul Neamț, cel mai afectat de inundații, va fi ocolit de prim-ministrul României.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, însoțită de mai mulți membri ai Cabinetului, se deplasează astăzi în mai multe zone afectate de inundații din județele Buzău, Bacău, Covasna, Brașov, pentru a evalua pagubele și a identifica cele mai rapide soluții de sprijinire a oamenilor și comunităților afectate.

Premierul este însoțit de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, și ministrul Agriculturii, Petre Daea. – notează comunicatul emis de Guvern astăzi, 2 iulie.

Îi reamintim premierului Dăncilă că în țară s-a intervenit în aproape 100 de localități din 19 județe, în Neamț fiind afectate jumătate din numărul total la nivel național. Tot în Neamț au fost evacuate peste 430 de persoane, au fost inundate sute de gospodării/locuințe/grădini și o persoană a decedat iar alta este dată dispărută, în urma inudațiilor.

PUBLICITATE