Premieră în Justiție: O româncă a dat-o în judecată pe amanta soțului pentru că „i-a furat bărbatul”

Caz incredibil în România! O femeie din Iasi a dat-o in judecata pe amanta sotului ei, pentru ca „i-a furat barbatul”, punandu-i pe magistratii ieseni in fata unui caz in premiera pentru instantele romanesti. scrie adevarul.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Judecătorii din Iași au fost sesizați să se pronunțe cu privire la legalitatea unei relații extraconjugale, după ce o ieșeancă a cerut daune morale de la amanta care i-a „furat” soțul. Dupa ce au audiat mai multi martori, magistratii de la Judecatoria Iasi au stabilit ca amanta nu poate fi trasa la raspundere din punct de vedere legal, insa sotia s-a declarat nemultumita si a facut apel.

Cazul a ajuns, însă, la Curtea de Apel Iași, care va avea ultimul cuvânt în acest caz.

Prin plangerea depusa la instanta, sotia inselata cere ca amanta sa-i plateasca 50.000 de lei, din care „suma de 25.000 lei reprezentand daune morale pentru atingerea adusa onoarei, demnitatii si reputatiei, iar suma de 25.000 lei cu titlu de daune morale pentru suferinta cauzata de atitudinea delictuala a paratei”.

Sotia a mai precizat in plangere ca este casatorita cu barbatul infidel – cadru medical – din 1980 si au impreuna doi copii. Mai spune ca singurele lor neintelegeri in casnicie au fost din cauza apartamentului mic in care locuiesc si a „interventiei soacrei in viata de familie„.

Mai multe puteți citi – AICI

sursa: adevarul.ro
PUBLICITATE