Parteneriat pentru deschiderea, la Piatra-Neamț, a unei filiale a Uniunii Naționale a Patronatelor

Vasile Panaite, prefectul județului Neamț, s-a întâlnit, miercuri, la sediul instituției, cu președintele Uniunii Naționale a Patronatelor din România, Ioan Lucian. Acesta din urmă și-a exprimat intenția de a realiza un parteneriat cu Instituția Prefectului Neamț pentru deschiderea, la Piatra Neamț, a unei filiale a uniunii pe care o conduce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

”Ne interesează să putem face ca oamenii de afaceri să fie tratați cu respect de instituții, iar oamenii de afaceri să trateze cu respect instituțiile. Am sesizat că există din partea Guvernului, mai mult ca altădată, o deschidere de dialog și cooperare cu mediul de afaceri. Ne dorim să fim parteneri, să fim și noi consultați și la nivel județean și național și sperăm să putem avea o colaborare cu Instituția Prefectului Neamț pentru deschiderea unei filiale aici”, a declarat Ioan Lucian, președintele Uniunii Naționale a Patronatelor din România.

Prefectul Vasile Panaite și-a exprimat disponibilitatea de a susține inițiativa deschiderii la Piatra Neamț a unei filiale a uniunii.

”Suntem deschiși la orice formă instituțională de colaborare cu mediul de afaceri din județul Neamț iar ca prefect veți avea în mine un partener serios și implicat pentru stabilirea unui numitor comun. Mediul de afaceri este esențial și sper ca prin eforturile tuturor factorilor implicați să putem dezvolta economia județului Neamț. Guvernul României susține prin toate măsurile adoptate, dar și cele care urmează să fie implementate, un mediu de afaceri puternic, stabil, care să asigure locuri de muncă bine plătite și un șomaj cât mai redus, un mediu de afaceri care să genereze venituri la bugetul de stat și cele locale pentru ca în final, fiecare român să aibă o viață mai bună”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

Urmează ca specialiștii Instituției Prefectului Neamț să stabilească în perioada următoare modalitatea de concretizare a parteneriatului cu acest for patronal.

Președintele Uniunii Naționale a Patronatelor din România a fost însoțit la Piatra Neamț și de Carmen Diaconu, coordonatorul pe regiunea de nord-est a uniunii.
Uniunea Națională a Patronatelor din România a fost înființată în toamna anului 1991, fiind prima confederație patronală din România.

PUBLICITATE