Prefectul județului Neamț a fost demis. Va ocupa funcția de inspector guvernamental

Prefectul județului Neamț, Niculina Dobrilă, a fost demis de Guvern în ședința de astăzi. Atribuțiile prefectului sunt preluate de subprefectul Iulian Jugan. .Niculina Dobrilă va ocupa funcția publică de inspector guvernamental.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Executivul a adoptat în ședința de astăzi trei Hotărâri de Guvern. O hotărâre referitoare la o numire în funcția de inspector guvernamental, precum și două hotărâri privind încetarea exercitării și exercitarea, cu caracter temporar, a unor funcții publice de subprefect.

Astfel, au fost aprobate următoarele acte normative:

1. HOTĂRÂRE privind aplicarea mobilității, pentru doamna Dobrilă Niculina din funcția publică de prefect al județului Neamț în funcția publică de inspector guvernamental.

2. HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Dolj de către doamna Moise Simona.

3. HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Dolj de către domnul Șovăilă Cristian-Marian.

Niculina Dobrilă a fost învestită prefect de Neamț pe 4 martie 2016. (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE