POZNA ZILEI – Județul Neamț va avea 7 senatori și 15 deputați


O veste extraordinară pentru nemțeni! Vom avea 7 senatori și 15 deputați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De unde avem informațiile? De la politicieni, cum de unde? Sa nu-mi spuneți că politicienii sunt mincinoși că nu vă cred. Sunt oameni sinceri și binevoitori, care nu doresc decât progresul fiecăruia dintre noi. Așa că, de ce să nu le dăm crezare?

Eu unul nu cred că vreun partid politic și-ar permite, după 25 de ani de la Revoluție, să mai mintă alegătorii. De aceea mergem pe mâna lor și de această dată. Cu alte cuvinte, considerând că discutăm de persoane onorabile, o să punem pe hârtie mandatele de parlamentari cu care partidele politice și candidații independenți din Neamț se obligă să le câștige.

Astfel, PSD și-a propus să scoată la alegerile parlamentare 2 posturi de senator și 6 de deputați, PNL și-a propus 2 senatori și 5 deputați, PMP și-a propus un scor cu două cifre, adică minim 1 senator și 1 deputat, ALDE și-a propus 1 senator și 2 deputați iar independenții de la PACT și-a propus 1 senator și 1 deputat „pe bune”. Adunând, vom avea în total 7 senatori și 15 deputați în județul Neamț.

Așadar, județul Neamț va fi foarte bine reprezentat la nivel central. După București, suntem sigur județul care trimite cei mai mulți aleși în parlament. Să nu-mi spuneți că sunt minciuni de campanie, pentru că aceasta nici măcar n-a început…

D.M.B.
PUBLICITATE