POZNA ZILEI – Există vreo legătură între PSD Neamț şi miliardarul Soroș?


Jurnalistul Andi Topală a arătat, la „Ediția de Weekend”, de la Antena 3, că programul promovat de Dacian Cioloș, „Platforma România 100” (ro100.ro), este găzduit pe serverul unui asociat al miliardarului George Soros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

0Cu titluri ochioase (Legătura suprinzătoare dintre Dacian Cioloș şi miliardarul Soros / Dezvaluire BOMBA: Platforma lui Cioloș, pe serverului lui Soroș / etc.), multe publicații din România au preluat și distribuit știrea.

Faptele pe care s-a conturat această inepţie, lansată, cel mai probabil, pentru a susţine teoria PSD că guvernul ar fi o unealtă a lui Soroș, sunt că site-ul ro100.ro e găzduit pe un server care aparţine lui GoDaddy, o firmă celebră, care are ca acţionar şi fondul de investiţii KKR, care fond îl are ca acţionar pe miliardarul Henry R. Kravis, care, la rândul său, are nişte investiţii împreună și cu George Soros.

2SURPRIZĂ! Vorbim de un server (GoDaddy), care n-are nicio treabă cu Soroș și care găzduiește zeci de milioane de domenii Internet (site-uri). Ba chiar a găzduit și site-ul PSD-NEAMT.RO (vezi foto), site nefuncțional acum dar care, prin 2013, era în datele de contact ale PSD Neamț.

Pe același principiu ar trebui să considerăm că: PSD Neamț => site-ul www.psd-neamt.ro => găzduit la Godaddy => acţionar şi fondul de investiţii KKR => acţionar pe miliardarul Henry R. Kravis => investiţii împreună și cu George Soroș. Și silogismele pot continua…

O explicație mai acidă a acestei inepții o puteți citi – AICI

Nota Bene: Nu putem încheia fără o altă teorie în aceeași notă:
Publicația stiri-neamt.ro are pagină de Facebook. Facebook-ul e al lui Mark Zuckerberg.  Zuckerberg e parte a grupului Breakthrough Energy Coalition, format din 28 de investitori de top la nivel mondial. Printre aceștia se află și Soroș. => Un posibil articol cu titlul „Legătura suprinzătoare dintre știri-neamt.ro şi miliardarul Soroș”

Q.E.D.

D.M.B.
PUBLICITATE