POZNA ZILEI! Atenționare într-un lift din Piatra-Neamț: „persoanele implicate (…) să fie urgent urmărite, găsite și duse în fața…”

Deși ne aflăm în anul 2018, comunicarea tradițională (anunţurile lipite prin scara blocului, la avizier sau lift) încă funcţionează. Pentru că adunările generale dintr-un bloc sunt destul de rare, administatorii (care se ocupă de obicei cu tot ce ţine de convieţuirea în bune condiţii a proprietarilor sau chiriaşilor) transmit mesajul pe o foaie pe care o afişează la avizierul blocului sau, în cazul de mai jos, într-un lift.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De multe ori însă, aceştia fac nişte gafe de nedescris, atât gramatical, cât şi în ceea ce priveşte seriozitatea „doleanţelor”. Mai jos, vă prezentăm un astfel de exemplu, apărut din data de 1 mai, în liflul blocului D2 (scara B) de pe strada Mihai Eminescu din Piatra-Neamț:

atenționare,

De la locatarii scării B. iar au apărut următoarele sesizări privind:

  1. Foirea (folosirea)” jos-sus și sus jos mereu-mereu a liftului noaptea între orele 23:00-2:00 la diferențe mici de timp de către persoane cunoscute și necunoscute lor deranjîndu-i destul de tare, liniștea fiindu-le tulburată (vezi la fișier amenzile…)
  2. În continuare foarte des ușa liftului nu se închide normal, încet și ținută ușor cu mîna ci se lasă singură să se trîntească puternic, producînd un infernal zgomot auzit de toți cei de la parter și de la toate etajele.
  3. Toți vecinii doresc ca ușa din spatele scării noastre care mereu rămîne întredeschisă (mai ales noaptea) să fie bine închisă și încuiată pentru curățenie, securitatea și siguranța tuturor.
  4. Locatarii doresc ca persoanele implicate și neadaptabile condițiilor existente a fi urmate aici, să fie urgent urmărite, găsite și duse în fața organelor de drept (asociație, primărie….) pentru explicații

1 mai 2018” (sic!)

foto: Facebook / Ștefania Savin
PUBLICITATE