Povestea unei familii de campioni, la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare“ din Târgu Neamţ

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare“ din Târgu Neamţ a găzduit a cincea întâlnire în cadrul proiectului „Campionii României în şcoală, liceu şi universitate“ pe raza judeţului Neamţ. Au fost prezenţi elevii claselor a III-a A, a IV-a, a IX-a A, a IX-a UC, a X-a RB, a X-a RE, a X-a UA, a X-a UB, a XI-a RC şi a XII-a UB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sportivul Ştefan Leonte şi antrenorul Grădinaru Leonte, fiu şi tată, au ajutat, pe 15 februarie 2018, la implementarea proiectului „Campionii României în şcoală, liceu şi universitate“ de către DJST Neamţ.

Reprezentaţii clubului ecvestru „Fraţii Jderi“ din Târgu Neamţ au fost prezenţi la întâlnirea programată la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare“ din oraşul de la malul Ozanei. Auditoriul a fost format din elevii a zece clase ale unităţii de învăţământ amintite, adică din aproximativ 300 de de copii şi tineri.

La momentul prezentării invitaţilor şi a unora dintre performanţele recente ale acestora, copiii au aplaudat la scenă deschisă, semn că reuşitele sportive ale familiei Leonte sunt cunoscute în Târgu Neamţ.

Mai multe puteți citi – AICI

PUBLICITATE