Porc mistreț lovit de autobuz. Dupa accident, un pasager a luat animalul cu taxiul acasă

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr.7 de Poliție Rurala Sagna, s-a stabilit faptul că în data de 06.10.2015, în jurul orelor 06.15 un porc mistreț de circa 70 kg a fost lovit de un autobuz ce efectua o cursă specială cu pasageri abonați pe traseul Buhonca-Roman, pe DJ 207K între satele Buruienești si Sagna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Autobuzul și-a continuat deplasarea după ce animalul a fost scos în afara părții carosabile de către conducătorul auto împreună cu un pasager, un bărbat de 35 de ani, din Doljești.

Acesta din urmă a revenit la fața locului cu un autoturism în regim de taximetrie, condus de un bărbat de 39 de ani din Săbăoani, cu care a încărcat în portbagajul taxiului porcul mistreț, transportându-l la domiciliu, unde l-au tranșat si au preparat o parte din carnea rezultată.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiuni de transportul vânatului fără a îndeplini condițiile cerute de lege și instigare la transportul vânatului fără a îndeplini condițiile cerute de lege, fapte prevăzute de art. 44 din Legea 407/2006.

PUBLICITATE