Polițiștii nemțeni au depistat, ieri, trei persoane urmărite


În ziua de 21 septembrie, lucrători din cadrul poliției municipiului Roman, au depistat un minor de 17 ani din Roman, care poseda mandat de arestare preventivă. În fapt, la data de 24 iulie a.c., minorul împreună cu alte două persoane, au sustras dintr-o locuință de pe raza municipiului Roman mai multe bunuri. Întrucât minorul nu a respectat măsura controlului judiciar, instanța a dispus înlocuirea acesteia cu măsura arestării preventive.
Minorul a fost încarcerat în arestul IPJ Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 21 septembrie, lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 8 Români, au depista pe raza comunei Bahna, un bărbat de 35 ani din comună, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Tribunalul Neamț la 4 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, în forma tentativei.
În fapt la data de 4 octombrie 2015, pe fondul unei stări de ebrietate și a unor conflicte verbale și-a agresat fizic fratele cu un obiect tăietor.
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

În ziua de 21 septembrie, la Poliția municipiului Roman, s-a prezentat un bărbat de 21 ani din comuna Doljești care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.
În fapt la data de 4 septembrie 2014, bărbatul a agresat fizic o persoană care a necesitat pentru vindecare un număr de 25-30 zile de îngrijiri medicale.
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

D.M.B.
PUBLICITATE