Polițiștii nemțeni au acționat suplimentar pentru siguranța examenului de Bacalaureat

Polițiștii nemțeni au acționat suplimentar pentru desfăşurarea în condiții de siguranță a examenului național de Bacalaureat, care s-a încheiat fără incidente pe planul ordinii și liniștii publice

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, Poliția Română a suplimentat dispozitivul curent care acționează pentru siguranța comunității. Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat, la nivelul județului Neamț 55 de poliţişti, majoritatea din rândul structurii de ordine publică, au acționat, suplimentar, faţă de dispozitivele curente din teren. În acest sens, centrele de examinare au incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

În urma activităților desfășurate în zona unităților de învățământ, nu au fost sancționate persoane care, prin comportamentul lor, ar fi putut perturba buna desfășurarea a examenelor și nu au fost înregistrate incidente în apropierea centrelor de examinare.

Efectivele Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț au fost în teren pentru menținerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenul național de Bacalaureat s-a desfășurat în condiții de siguranță.

PUBLICITATE