Polițiștii nemțeni, activități preventive în tabăra de la Tașca – „Dăm Folk”

În data de 28.07.2017, ofițerii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenirea Criminalității au fost prezenți în mijlocul copiilor aflați în tabăra Dăm Folk, tabăra ce a precedat Festivalul Național de Creație si Interpretare pentru copii, organizat de Centrul cultural Tașca, din județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Printre repetiții, acorduri de chitara și emoțiile concurenților la acest festival, polițiștii au transmis celor prezenți câteva sfaturi preventive cu scopul de a le face vacanța cât mai plăcută și în siguranță. Copii din toata țara dar și însoțitorii acestora au fost încântați de mesajele transmise, urmărind cu interes materialele prezentate de polițiști.

Dacă, în majoritatea cazurilor, polițiștii răsplăteau copii, la finalul activităților, cu mici “cadouri”, acum polițiștii au fost cei răsplătiți de către copii cu o interpretare de excepție a unei piese folk.

Evenimentul Dăm Folk este la cea de-a doua ediție, fiind realizat din inițiativa unei asociații cultural-artistice fondate de un polițist nemțean, care a dat dovadă de mult drag pentru cântec, poezie și tradiții.

PUBLICITATE