Polițiștii, cu ochii pe vitezomani în acest weekend. Un șofer, prins cu 167 km/h în localitate


În acest week-end, polițiștii rutieri sunt angrenați în acțiuni desfășurate pe raza întregului județ, pentru reducerea accidentelor de circulației produse pe fondul excesului de viteză. Astfel, ieri, mai multe echipaje de poliție rutieră au fost concentrate pe zona Romanului, sectoarele de drum DN 2 și DN 15D.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma abaterilor înregistrate de aparatura radar amplasată atât pe autospeciale inscripționate cât și pe cea neinscripționată, polițiștii rutieri au reținut 28 de permise de conducere și au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitei legale de viteză.

Exemplu:
Un conducător auto de 22 de ani a fost depistat circulând cu viteza de 167 km/h în localitatea Dulcești, după care autoturismul condus de acesta a mai fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 131 km/h pe un sector de drum cu restricției de viteză la 50km/h. Prin urmare, pentru cele două abateri săvârșite în aceeași zi, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 925 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 180 de zile.

Astăzi acțiunile sunt continuate cu preponderență pe DN 2, dar și pe sectoarele de drum DN15, DN 15B, DN 15D, DN 12C.

D.M.B.
PUBLICITATE