Poliţiştii caută un bărbat de 79 de ani, din Piatra Neamț.

Poliţiştii caută un bărbat de 79 de ani, din Piatra Neamț, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot să ofere informaţii cu privire la acesta sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie
FotoLa data de 10.10.2015, în jurul orei 13.30, Poliţia Mun. Piatra Neamţ a fost sesizată despre faptul că în data de 09.10.2015, în jurul orei 13.00,
Bogozi Tiberiu, de 79 ani, din Piatra Neamț

a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.
Din cercetările efectuate în cauză, echipa operativă a stabilit că bărbatul a plecat de la domiciliu cu bicicleta, fără a preciza familiei sau altor persoane destinația.
Au fost efectuate verificări în locurile publice de pe raza municipiului Piatra Neamț, audiate persoanele din anturajul persoanei dispărute, cercetările fiind extinse și în localitățile limitrofe.
La data dispariţiei bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare gri, bluză groasă de trening de culoare bleumarin, cămaşă cu pătrăţele alb cu albastru şi dungi roz, iar în picioare are pantofi de culoare neagră, din piele.
Bicicleta cu care a plecat este model rusesc, semicursieră, marca Sputnik, culoare roşu cu portocaliu sidefat.
Semnalmente persoanei dispărute: înălţime 1,70 m, greutate aproximativ 50 kg, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt, are o cicatrice, post-operatorie la mâna stângă, în zona antebraţului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Oricine poate oferii informaţii cu privire la această persoană sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

PUBLICITATE