Polițiști din Târgu-Neamț, înjurați și amenințați cu moartea de un șofer beat

În ziua de 16.06.2017, în jurul orei 16.00, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliţiei Târgu Neamţ, în timp ce executa serviciul de supraveghere şi control trafic rutier pe raza localității Crăcăoani, a efectuat semnal regulamentar de oprire pentru un autoturism, care depășise limita legală de viteză.

Conducătorul acestui autoturism a refuzat să oprească, fiind astfel blocat, în trafic, de echipajul de poliție după aproximativ 900 m. Polițiștii au legitimat persoana aflată la volanul autoturismului, un bărbat de 66 ani din Vânători Neamţ, care emana halenă alcoolică, fapt pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul în care polițiștii au procedat la conducerea conducătorului auto la Spitalul Târgu Neamţ pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta a devenit recalcitrant, adresând injurii şi ameninţări cu moartea celor doi lucrători de poliţie.

Bărbatul a fost prezentat la Spitalul Tg. Neamţ, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi de refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind informat în acest sens şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ.

loading...

One comment

  1. Și nu i-au scos 7 dinți? Nu i-au spart 2-3 oase? Wow, deci se poate și așa!

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*