Poliția și Lidl dau „Verde la educație pentru circulație” printr-o nouă lecție de educație rutieră

Astăzi (30 septembrie), pentru al cincilea an consecutiv, Poliția Română și Lidl a demarat cea mai amplă campanie de educație rutieră la nivel național – „Verde la educație pentru circulație”, lecția de circulație rutieră având loc simultan în parcările magazinelor Lidl din întreaga țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Campania „Verde la educație pentru circulație” își propune să contribuie la educația rutieră a copiilor, scopul fiind unul pe termen lung, anume reducerea numărului de accidente rutiere în care sunt implicați cei mici.

Astfel, și la nivelul județului Neamț ,polițiștii nemțeni au fost prezenți în parcările magazinelor Lidl , de la ora 11.00, pentru a le explica participanților semnele de circulație și pentru a le oferi copiilor sfaturi pentru siguranța pietonală.

Lecția a debutat cu o sesiune teoretică, în care cei mici au aflat informații despre semnele de circulație, apoi a continuat cu o sesiune interactivă, prin care fiecare copil a avut șansa să învețe direct de la polițiști care este comportamentul unui pieton exemplar în trafic.

Totodată, cei mici au primit mai multe premii pentru participarea activă la lecție.

PUBLICITATE