Poliția Română: Polițistul zilei este din Neamț – Ionuț Găboroi a salvat două persoane, victime ale unui accident

Polițistul zilei este din județul Neamț conform unei postări a Poliției Române. Agent șef adjunct Găboroi George Ionuț, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, a intervenit pentru a salva viața unei fetițe și a șoferului unei autoutilitare după un accident ce a avut loc ieri, 21 august în Vrancea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițistul zilei este colegul nostru, agent șef adjunct Găboroi George Ionuț, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Aflat în drum spre București, pentru susținerea examenului de trecere în corpul ofițerilor, acesta a intervenit pentru a salva viața unei fetițe și a șoferului unei autoutilitare.

Astfel, ieri, 21 august, polițistul a fost martor la producerea unui accident rutier în localitatea Pufești – Vrancea, în care au fost implicate trei autoturisme.

Fără să ezite, el a intervenit și a salvat o fetiță care era imobilizată sub caroseria și roata unei autoutilitare, precum și pe șoferul autovehiculului, care era imobilizat sub volan.

De asemenea, colegul nostru a acordat primul ajutor fetiței, până la sosirea echipelor medicale.

Pentru asigurarea fluenței traficului rutier și asigurarea intervenției sprijinului solicitat prin 112, polițistul a dirijat autoturismele din zonă, pe una dintre benzi, alternativ.

Îl felicităm pe colegul nostru și îi dorim succes! – este mesajul postat de Poliția Română

PUBLICITATE