Poliția Neamț: Șoferul implicat în accidentul de aseară, din Piatra-Neamț, era băut

Un accident grav a avut loc duminică (23 aprilie 2017), în jurul orei 22:15, în municipiul Piatra-Neamț (zona Ocol).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț – Din primele cercetări a rezultat faptul că în timp ce un tânăr de 25 de ani conducea autoturismul pe strada Cetatea Neamțului având direcția de mers Tîrgu-Neamț – Piatra-Neamț, nu a adaptat viteza (într-o curbă periculoasă la stânga), a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată. În urma incidentului pasagerul din dreapta-față a rămas încarcerat în autoturism iar șoferul a părăsit locul accidentului. Conducătorul auto a fost identifict imediat de către polițiști.

În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv iar cercetările sunt derulate sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului.

Vezi fotografii și video de la accident – AICI

Conform ISU Neamț – Duminică, 23.04.2017, la ora 22:11, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui accident rutier în Municipiul Piatra Neamţ, str. Cetatea Neamţului. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei pompieri militari cu o autospecială de descarcerare şi echipajul, format din medic, asistent medical şi doi paramedici, care încadrează ambulanţa SMURD de terapie intensivă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Ajunşi la locul evenimentului au constatat că un bărbat de 20 de ani se afla încarcerat pe locul din dreapta faţă a unui autoturism. Persoana a fost descarcerată şi predată echipajului SMURD prezent la locul evenimentului, care a asistat-o medical şi transportat-o, la UPU Piatra Neamţ. Victima prezenta leziuni la nivelul membrelor inferioare şi o fractură deschisă la nivelul membrului superior drept.

PUBLICITATE