Poliția Neamț, cooperare internațională pentru un șofer din Piatra-Neamț cu permis fals

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uzul de fals, de către un bărbat de 52 de ani, din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a fost sancționat contravențional în luna februarie și mai 2016 pentru depășirea limitei legale de viteză, și, întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea si valabilitatea permisului de conducere emis de autoritățile ucrainene, au fost efectuate verificări prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională.

Totodată s-a stabilit că, în urma reținerii permisului de conducere pentru faptul că era deteriorat, bărbatul s-a prezentat în luna iunie 2016 la Serviciul de Public Comunitar Regim Permise Conducere Înmatriculare Vehicule Neamț pentru a preschimba permisul de conducere mai sus menționat cu un permis de conducere romanesc.

În urma investigațiilor efectuate în cooperare cu Biroul Național INTERPOL a rezultat faptul că permisul de conducere prezentat de nemțean, nu figura în evidența autorităților ucrainene pe numele bărbatului.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

PUBLICITATE