Poliția locală a suplimentat dispozitivul de ordine și liniște publică cu ocazia Zilelor Orașului Piatra-Neamț

In perioada 22-25 iunie, avand in vedere efervescenta vietii cultural artistice  si religioase, prilejuita de organizarea ,,Zilelor Municipiului Piatra Neamț–PIATRA FEST 2017”,  Poliția locala P. Neamț a suplimentat dispozitivul de ordine și liniște publica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

         In acest sens au fost organizate patrule mixte de siguranţă publică, fiind angrenați 26 de polițiști locali impreuna cu  80 de polițiști din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț.

         Totodata, este avuta in vedere capacitatea de asigurare a intervenției rapide atunci când apar premisele comiterii unor fapte antisociale, in colaborare cu dispozitivele de siguranță publică  ale jandarmilor, inclusiv luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale-IPJ Neamț.

          De asemenea, in această perioadă, vor fi prezenți in teren si polițiștii locali din cadrul Biroului de Siguranta Rutiera care vor fluidiza traficul rutier în cadrul evenimentelor stradale, respectiv Masa critică și procesiunea religioasă din data de 23.06.2017.

         In cazul procesiunii religioase, ce se va desfășura vineri, între orele 19.00-20.00,  va fi oprita circulatia pe traseul: Teatrul Tineretului-Hotel Ceahlău-strada Orhei-biserica Sfântul Mina-strada Petru Rareș- Hotel Ceahlău-Consiliul Județean.

PUBLICITATE